Hacer un curriculum

Oposicions per a 153 noves places de bombers

S’obre procés selectiu per a l’ingrés a la categoria de bomber/a de l’escala bàsica (grup C, subgrup C2) del cos de Bombers de la Generalitat de Catalunya, mitjançant el procediment de concurs oposició. Convocatòria (81/16).

La Direcció General de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments obre la convocatòria per seleccionar 153 persones que s’integraran al cos de bombers de la Generalitat.

Requisits de les persones participants

Per prendre part en el procés de selecció, les persones participants han de posseir els requisits següents:

Procés selectiu

El procés selectiu, en forma de concurs oposició, constarà de les fases següents: oposició, concurs, curs selectiu i pràctiques. L’oposició s’estructura en cinc proves que valoren l’aptitud i els coneixements, així com el rendiment físic i l’avaluació psicològica.

Obtenció, presentació i termini de la sol·licitud de participació

Termini de presentació de sol·licituds: 20 dies naturals a comptar de l’endemà de la publicació d’aquesta convocatòria al DOGC, és a dir del 16 de febrer al 7 de març de 2016, els dos inclosos.

La sol·licitud de participació s’ha d’adreçar al secretari general del Departament d’Interior en el termini de vint dies naturals a comptar de l’endemà de la publicació d’aquesta convocatòria al DOGC, a través d’un dels canals següents:

Per a consultes o aclariments: primer consulteu les bases de laconvocatòria i annexos; si el dubte persisteix, podeu trucar al telèfon 93 551 20 00 de dilluns a divendres en horari d’atenció al públic, de 8.00 a 15.00 hores.

Bases de la convocatòria i annexos [169,87 KB ]

Font: Gencat