Hacer un curriculum

Ofertes de treball al Casal dels Infants

El Casal dels Infants es una entitat social i ciutadana que treballa als barris, al costat dels infants i joves amb més dificultats, perquè tinguin el màxim d’oportunitats.

Concentren els esforços en els barris amb infants i joves amb més necessitats socials per aconseguir millores concretes i duradores en el seu creixement i en el seu entorn proper, afavorint la transformació social a través d’un projecte compartit que contempla: l’acció social, la incidència política i la sensibilització, i la mobilització ciutadana i el voluntariat actiu.

El compromís i la implicació de la ciutadania és l’essència que ha conformat la feina del Casal d’ençà que es va crear a l’any 1983 al barri del Raval. Des d’aleshores, l’ànima de l’associació ha estat el voluntariat i el treball en xarxa amb la ciutadania i amb el món institucional i empresarial, un esma que s’ha anat estenent i encomanant, any rere any, arreu de Catalunya i més enllà.

A l’actualitat, al Casal ens trobem més de 1.200 persones que sumem esforços per donar empenta els barris més vulnerables de Barcelona (Raval, i el Besòs), Sant Adrià del Besòs (la Mina), Badalona (Sant Roc i Llefià), Santa Coloma de Gramenet i Salt, a més de tenir projectes de cooperació amb les entitats del Marroc (Tànger i Casablanca).

Si vols formar part d’aquesta entitat pots visitar la seva pàgina web i consultar les ofertes que actualment tenen vigents